Atletisme

Primera posició sub-16 per a Maria Taggi al Cros de Tortosa

Imatge del Cros de Tortosa
Imatge del Cros de Tortosa | Cedida

El campus de la URV a Tortosa va aplegar el diumenge 2 vora 300 atletes que van prendre part al IV Cros de Tortosa. En un circuit de gespa molt agradable i sense desnivells, els atletes del Club Atletisme Cambrils van assolir posicions capdavanteres:

• MARIA TAGGI 1a. posició a la categoria S-16 femení

• ZOE DORADO 5a. posició a la categoria S-12 femení

• NORA SÁNCHEZ 9a. posició a la categoria S-10 femení

• POL SÁNCHEZ 21a. posició a la categoria S-12 masculí

De nou una nova posició de podi per a la Maria. En aquest cas millorant la 2a posició de Valls va guanyar la cursa dominant des del primer moment les seves rivals. Cal afegir que van córrer plegades les categories S-16 i S-18, pel que el mèrit és doble.

La propera cita serà a casa. El proper diumenge dia 9 de desembre, quan es disputarà el51è. Trofeu Salceda Castells. L’escenari de les curses serà l'estadi d'atletisme de Cambrils. Tal i com va succeir la temporada passada, s'ha canviat el format de Cros per curses de resistència que es disputaran sobre el tartà. Aquest acte aplegarà una inscripció de vora 300 atletes repartits en 18 categories dins les vessants masculina i femenina. Serà un bon moment per a recolzar els atletes locals i col·laborar, com a espectador, a que assoleixin el màxim de posicions de pòdium possibles.

A més, donant continuïtat a la iniciativa endegada el 2004, s’ha tornat a programar la Cursa Popular solidària de la diada de la Marató de TV3. La cursa, que tindrà una distància de 1.000 metres, s’iniciarà a les 13:00 h. Tothom hi podrà prendre part comprant el dorsal al mateix estadi d'atletisme a partir de les 11:00h. Els beneficis seran íntegrament cedits a la causa humanitària que enguany està dedicada al càncer.