Handbol

Clara derrota del CH Cambrils a casa contra el líder, el Banyoles

Un moment del partit entre el CH Cambrils i el Banyoles, disputat el passat dissabte | Berta Ruiz

Lliga Catalana

Moldtrans CH Cambrils 19 - Handbol Banyoles 28

Nova derrota del CH Cambrils. Aquesta vegada va ser a casa i contra l'Handbol Banyoles, el líder de la classificació. Aquesta no serà una temporada fàcil per a l'equip cambrilenc i l'objectiu prioritari serà el de sortir de la zona de descens. El líder es va endur la victòria davant d'un Cambrils que juga bé, però que li manca l'eficàcia que tenia la temporada passada. Els deu primers minuts de joc van ser molt igualats, amb un marcador gairebé empatat i força esperançador per als locals. El Banyoles però es va mostrar molt eficaç de cara a porteria i amb un gran joc va anar ampliant el seu avantatge fins arribar al 8 a 14 al descans. La segona part no va tenir massa història per al Cambrils, al qual li costa molt fer gols. Els visitants no van donar opcions als cambrilencs, excepte una tímida reacció local situant-se a sis gols de diferència. En el tram final del partit, el Banyoles va tornar a accelerar fins situar el definitiu 19 a 28.