El Mediterrani, en un partit d'aquesta temporada
El Mediterrani, en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                 Divisió d'Honor Catalana                Grup 3

CFS El Catllar 5 - CFS Mediterrani 3

El Mediterrani va perdre, aquest cap de setmana, en un partit en el qual no va ser capaç d'estar a l'alçada i exigència que correspon a cada partit d'aquesta lliga. I ho va fer contra un rival inferior, que tanca la classificació del grup, però que amb molta més lluita i entrega va superar l'equip cambrilenc en tot moment. El Mediterrani va anar sempre a remolc i cada cop que s'apropaven al marcador es tornava a regalar amb molta facilitat el gol a l'equip contrari.
Tot i no estar bé, l'equip va disposar de moltíssimes ocasions per poder optar a guanyar el partit, però en aquesta categoria els regals es paguen cars. La primera part es va acabar amb un 2 a 0 a favor de l'equip local. A la segona part el Mediterrani va fer el 2 a 1, a càrrec de Javier Cansado. Després va venir el 3 a 1 i poc després el 3 a 2, obra de David. El Catllar va fer el 4 a 2 i el 4 a 3 i Jorge Sena va posar el definitiu 5 a 3 en el marcador.

El Mediterrani no torna a la competició de lliga fins el dissabte 15 de desembre que jugarà a casa davant el FS Alforja.