Informació general

El plenari aprova un nou pla d'inversions d'1,2 milions d'euros de cara al final del mandat

La modificació de crèdit permetrà invertir 1,2 milions d’euros en diferents àrees. Les principals partides es destinaran a l’obertura de l’Oficina Local de l’Habitatge, la posada en marxa de Ràdio Cambrils i la reedició del Plans d’Ocupaci

Per Redacció

Imatge de la sessió plenària que s'està celebrant aquest matí
Imatge de la sessió plenària que s'està celebrant aquest matí | Berta Ruiz

El govern municipal de Cambrils portarà, avui, al Ple un nou pla d’inversions que referma el seu "compromís amb el servei a les persones" segons han informat des del consistori. La modificació de crèdit permetrà invertir 1,2 milions d’euros en diferents àrees de l’Ajuntament. Les principals partides es destinaran a l’obertura de l’Oficina Local de l’Habitatge, la posada en marxa de Ràdio Cambrils i la reedició del Plans d’Ocupació Municipal.

Nova Oficina Local d'Habitatge

Per una banda, el pla destina 107.000 euros a l’obertura de la nova Oficina Local d’Habitatge, que es posarà en marxa de forma imminent amb l’objectiu de seguir treballant per l’accés a un habitatge digne per a tots els cambrilencs i cambrilenques. Per l’altra, es consolida l’aposta per respondre a les demandes d’ocupació d’aquells col·lectius més desafavorits reeditant per segon any consecutiu els Plans d’Ocupació Municipal finançats íntegrament per l’Ajuntament.

A més, les inversions previstes permetran fer millores en diferents centres educatius, així com al Mercat Municipal, el Museu d'Història, la Biblioteca, diverses vies públiques i la climatització d’equipaments esportius.

Reobertura de Ràdio Cambrils

Així mateix, el nou pla inclou inversions en l’equipament necessari per la reobertura de Ràdio Cambrils, que avança a bon ritme i serà una realitat durant els propers mesos.

Partida per desencallar el Teatre Auditori

En el capítol dels nous reptes de futur, destaca la dotació pressupostària necessària per sumar dos nous equipaments al municipi. En primer lloc, la modificació de crèdit és un pas endavant per desencallar el Teatre-Auditori, ja que preveu una partida per iniciar les intervencions d’aquest equipament.

Possible adquisició de l'edifici de la Cooperativa

La segona acció destacada és l’inici de les gestions per disposar d’un museu agrícola de titularitat municipal. En aquest sentit, l’equip de govern estudiarà la possible adquisició de l’edifici de la Cooperativa, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local, per destinar-lo a usos culturals.

“Amb aquest nou Pla d’Inversions, l’equip de govern avança en la consecució del Pla d’Actuació Municipal en una aposta clara pel benestar, l’ensenyament, la cultura, els esports i la transparència, i continua assumint els reptes que dibuixen un projecte de futur ambiciós per Cambrils”, ha afirmat l’alcaldessa.

Comenta aquest article