Societat

Festes nadalenques

L'encesa de l'enllumenat, avui, donarà la benvinguda al Nadal a Cambrils

Per Redacció

Imatge de l'acte d'encesa de l'enllumenat de Nadal, l'1 de desembre de l'any passat
Imatge de l'acte d'encesa de l'enllumenat de Nadal, l'1 de desembre de l'any passat | Berta Ruiz

L’enllumenat de Nadal de Cambrils ja està a punt per il·luminar la Festa Major de la Immaculada. L’encesa oficial de llums es farà avui divendres, 30 de novembre, a les 18 hores, durant l’acte que se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament per donar la benvinguda a les festes nadalenques. Prèviament, a les 17 hores, hi haurà un taller de desitjos per totes les persones que vulguin crear el seu desig per penjar a l’arbre de Nadal.

Després de l’encesa i de la cantada de nadales dels cors Petits Cantors i Kodaly de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, les persones que hagin participat al taller ompliran l’arbre dels desitjos de Nadal amb targetes, dibuixos i guarniments, amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Gent de Mar. L’acte acabarà amb un berenar per als nens i nenes assistents.

Ornamentació nadalenca

Els treballs per instal·lar els ornaments nadalencs van començar a principis d’octubre i acabaran aquesta setmana. Com l’any passat, la decoració arribarà a Cambrils Mediterrani, La Dorada, Mar Cambrils, La Llosa, el Barri Antic, la plaça de l'Ajuntament, Horta de Santa Maria, Nou Cambrils, el Raval de Gràcia, el Barri del Port, el Molí de la Torre, l’avinguda de Joan XXIII, l’avinguda de Vilafortuny i la platja de Vilafortuny. Com a novetat, enguany s’ha canviat part de la decoració de la façana de l’Ajuntament i l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle tornarà a muntar el pessebre al vestíbul de la casa de la vila.

Segueix el programa de la Festa Major

L’encesa de l’enllumenat és un dels primers actes de la Festa Major de la Immaculada. El programa de Festa Major continuarà demà dissabte, 1 de desembre, a les 12 hores amb la reinauguració de la Biblioteca Municipal, que a partir d’ara portarà el nom de Josep Salceda i Castells. L’acte, que també servirà per presentar les millores fetes a l’equipament pel seu 20è aniversari, inclourà l’espectacle familiar “El follet, el gat i el pastisser” de la companyia Invisible Titelles.

El mateix dissabte a les 18 hores també s’ha programat l’obra de teatre “El Rodamón”, a càrrec de La Tequeta Teatre, al Teatre del Casal. A més, a les 18:15 hores, els membres de l’Agrupament Escolta Gent de Mar farà la Plantada del Pessebre a les Escales Reials, cantaran nadales i repartiran coca i moscatell.

El diumenge, 2 de desembre, la Cripta de l’Ermita serà l’escenari del concert de música barroca “Eclipsi total. La ceguesa de Händel” del tenor Roger Padullés i el pianista Dani Espasa, que faran reviure moments de la vida del compositor a través d’una selecció de peces i àries.

Comenta aquest article