El CH Cambrils cau derrotat a la pista de la UEC Calella

Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada | Berta Ruiz

Lliga Catalana

UEC Calella 28 - Moldtrans CH Cambrils 19

Difícil desplaçament el que tenien els cambrilencs a la pista del segon classificat de la lliga, el Calella. L'equip es presentava amb moltes baixes i amb un equip molt jove amb mols jugadors del sènior B. El CH Cambrils va protagonitzar un inici de partit molt fluix, on el Calella va sortir molt fort i es va distanciar molt aviat amb un 8 a 0 al marcador. Aquesta diferència va lastrar la resta del partit, ja que els visitants van trigar a fer el primer gol. Tímida reacció del Cambrils que situava l'11 a 4 en el minut 18 de joc. El Calella però, l'equip menys golejat de la lliga, va tornar a prémer l'accelerador i va tornar a eixamplar la diferència amb contraatacs i també un bon atac en estàtic. Els dos equips marxaven al descans amb un resultat de 18 a 10.
La segona part la podríem considerar de molt bona per al Cambrils. L'equip va reaccionar i, tot i que la diferència de gols era força gran, els cambrilencs van lluitar per reduir diferències. Finalment, 28 a 19 final amb Albert Gras com a màxim golejador cambrilenc amb 7 gols.
El proper partit serà aquest proper dissabte a casa, a les 18 hores, contra el líder: el Banyoles.