Societat

Gastronomia

La cuina cambrilenca, present al XIV Concurso Nacional de Pinchos y Tapas de Valladolid de la mà del xef Joan Llaberia

Per Redacció

El xef cambrilenc Joan Llaberia va ser el representant cambrilenc
El xef cambrilenc Joan Llaberia va ser el representant cambrilenc | Cedida

La cuina cambrilenca va tornar a ser present a Valladolid de la mà del xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques. Per segon any consecutiu, la seva proposta va quedar finalista al XIV Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid. Joan Llaberia va aconseguir situar-se entre els millors amb la tapa ''L’Essència de Cambrils'', composta per una base de coca amb recapte, fideus rossos de patata i gamba amb tres textures.

Aquesta important cita gastronòmica, que aplega cada any a centenars de professionals i mitjans de comunicació nacionals i internacionals, va tenir lloc a principis de mes a la Cúpula del Milenio de la capital val·lisoletana. El concurs que, enguany va celebrar la seva vint-i-quatrena edició, va reunir a 45 dels millors xefs del país, escollits prèviament havent passat un escrupolós procés de selecció d’entre més de 500 candidatures arribades de tot l’estat.

Aquest concurs és una molt bona plataforma per donar a conèixer la gastronomia i els productes cambrilencs, a banda de ser la demostració palpable que la cuina cambrilenca és una de les millors de l’estat.

Comenta aquest article