Esports

Futbol sala

El Mediterrani es desfà de l'Hospitalet de l'Infant en una efectiva segona meitat de partit

Per Redacció

El Mediterrani va derrotar clarament a l'Hospitalet de l'Infant en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El Mediterrani va derrotar clarament a l'Hospitalet de l'Infant en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol Sala             Divisió d'Honor Catalana              Grup 3

CFS Mediterrani 5 - CD L'Hospitalet de l'Infant 2

Partit sense història, on el més destacat va ser l'apatia a jugar dels visitants i el pèssim espectacle de la vintena d'aficionats de l'Hospitalet que es van desplaçar al pavelló de Cambrils. A la primera part, l'equip local no va trobar la manera de trencar la tancada defensa de l'Hospitalet, que no passava del mig camp i aguantava tancat a la seva pròpia àrea. Així, s'arribava al descans amb un més que injust 0 a 0 al marcador.

Al descans, l'entrenador del Mediterrani va saber corregir alguns aspectes del joc i en poc més de quatre minuts, els cambrilencs es posaven 3 a 0, amb gols de Jordi i dos de Mario. A L'Hospitalet li van agafar les presses i en una jugada aïllada va retallar distàncies, posant-se dos gols per sota. Els insults i les manques de respecte dels aficionats de l'equip visitant van esperonar els jugadors cambrilencs i el públic local, que van posar ales als jugadors del Mediterrani per fer dos gols més, aconseguits per Àngel i Fran. Ja als darrers segons del partit, els visitants feien el seu segon gol.

L'entrenador del Mediterrani, Gabri Mercado, un cop acabat el partit manifestava el següent: "hauríem de reflexionar tots plegats de si serveix per alguna cosa treure banderes del Joc Net i Prou Violència, si els àrbitres no fan res per aturar-ho".

La propera setmana el Mediterrani es desplaça al pavelló d'Altafulla per jugar contra el Catllar "A".

 

Comenta aquest article