Societat

Gastronomia

El restaurant Macarrilla celebra els 52 anys d'existència amb un sopar especial «a vuit mans»

Per Lluís Rovira i Barenys

L'equip humà del restaurant Macarrilla amb els col·laboradors que van fer possible el sopar commemoratiu dels 52 anys
L'equip humà del restaurant Macarrilla amb els col·laboradors que van fer possible el sopar commemoratiu dels 52 anys | Lluís Rovira i Barenys

El restaurant Macarrilla va celebrar, aquest passat diumenge a la nit, els seus 52 anys d'existència amb un sopar força especial realitzat per quatre cuiners. Sota el títol de Maridatge a 8 mans, els cuiners Joan Urgellés, Rubén Campos, Eduard Martí i Xavier Martí, van elaborar un ampli menú amb uns plats força especials i que van ser presentats abans de cada degustació. El sopar es va iniciar amb uns aperitius servits damunt una rèplica d'una barca de pesca cambrilenca, "la barca de l'avi". Els entrants es van servir en tres tongades; un mini-croisant de foie, una "ostra elèctrica" i un Gàrum romà. Els plats principals van consistir en una llampuga marinada sobre tàrtar d'escamarlans, sopa thai i miso; un canaló de calamar farcit de gamba i llagostí; una picanha de wagyu Finca Santa Rosalía i un suquet de rajada. Com a postre es va servir un "bocata de mojito" i un pastís d'aniversari en forma de musclada de xocolata. Tots els plats es van acompanyar amb caves i vins de la marca Torelló.

Ara fa dos anys el restaurant Macarrilla va celebrar els 50 anys d'existència i des de llavors, tant l'any passat com aquest, ha dedicat un dia a commemorar l'efemèride del seu naixement, l'any 1966. Aquest diumenge, un cop més, clients i amics van compartir una agradable vetllada amb un sopar especial ofert pels germans Martí.

Comenta aquest article