Informació general

Medi ambient

El col·legi Cardenal Vidal i Barraquer participa en una campanya de recollida de residus a la platja de la Riera d'Alforja

Per Redacció

La neteja de la platja de la riera d'Alforja es va fer el passat dissabte al matí
La neteja de la platja de la riera d'Alforja es va fer el passat dissabte al matí | Cedida

Alumnes, pares i mares i professors del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer van participar, aquest passat dissabte, en una campanya de recollida de residus a la platja de la Riera d'Alforja. El centre s’ha adherit així a la proposta engegada per l’ONG Chelonia a través de la iniciativa Mares Circulares que realitza diferents activitats de sensibilització a les escoles per conscienciar a l’alumnat s obre la problemàtica dels residus sòlids a les nostres platges, principalment plàstics, que acaben al fons marí perjudicant l’ecosistema.

Una trentena de persones van prendre part a l’activitat de neteja de les nostres platges. En poc més de dues hores es van aconseguir retirar fins a 277 quilos d’escombraries de la platja, d’entre els quals cal destacar uns 70 quilos de plàstics, un sofà i un pneumàtic a més d’altra runa de la construcció.

Des del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer es va obrir l’activitat a la participació de totes les famílies per tal de contribuir en la sensibilització de la importància del reciclatge. Però la campanya també va incloure una activitat el dia anterior adreçada a l’alumnat de 1r d’ESO que van comptar amb una xerrada didàctica realitzada per part de l’associació.

Diferents imatges de la campanya de recollida de residus a la platja

 

Comenta aquest article