Esports

Futbol

El Reus B Cambrils s'imposa clarament a la Fundació Esportiva Grama

Per Redacció

El Reus B Cambrils es va imposar al Fund Esp Grama en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal
El Reus B Cambrils es va imposar al Fund Esp Grama en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol              Tercera Divisió                 Grup 5

CF Reus B Cambrils 2 - Fundació Esportiva Grama 0

El CF Reus B Cambrils es va imposar a la Fundació Esportiva Grama, de Santa Coloma de Gramenet, i suma la vuitena jornada consecutiva en lliga sense perdre. Els roig-i-negres van ser els principals dominadors de l'encontre. Des del primer minut, els homes d'Albert Company es van fer amb la possessió de la pilota i van buscar la porteria rival a base de tocar i tocar i sempre sortint amb la pilota jugada des del darrere. Dome va disposar de la primera ocasió clara al quart d'hora de partit amb un xut que va sortir fora. Poc després va arribar l'1-0. Martí Vilà va iniciar una internada per la banda esquerra i va centrar a l'àrea de la porteria rival. La pilota la va recollir Forgas que va rematar sense pensar-s'ho per inaugurar el marcador. Després de la diana local, el Reus B Cambrils va continuar insistint a la porteria visitant amb l'objectiu d'ampliar distàncies. El Fundació Esportiva Grama va donar senyals de vida en els darrers deu minuts de la primera part i es va treure la pressió local del damunt.

A la segona part, els homes d'Albert Company van continuar amb el domini de la pilota davant un Grama que intentava equilibrar el marcador però sense crear cap tipus de perill. Al minut 79', López, que havia entrat a la segona part, va marcar entrant pel darrere al recollir una passada d'Arjona, i va fer pujar el definitiu 2-0.

El CF Reus B Cambrils se situa a la 10a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 23 punts i un partit menys respecte als altres rivals. El proper partit tindrà lloc dissabte 1 de desembre a les 17.00 hores al camp del FC Ascó.

Comenta aquest article