Societat

Gastronomia

Els dos restaurants cambrilencs, Can Bosch i Rincón de Diego, revaliden l'estrella Michelin a la guia 2019

Per Redacció

Imatge promocional de la Guia Michelin
Imatge promocional de la Guia Michelin | Cedida

Els dos restaurants cambrilencs, Can Bosch i Rincón de Diego, han revalidat l'estrella Michelin de cara a la guia de l'any 2019. Així es va conèixer, aquest passat dimecres a la nit, a la gala de les estrelles Michelin que es va celebrar a Lisboa. Pel que fa als restaurants cambrilencs amb estrella, el restaurant Can Bosch conserva aquesta distinció per 34è any consecutiu, mentre que el restaurant Rincón de Diego l'obté per 14è any consecutiu. Els dos restaurants cambrilencs juntament amb L'Antic Molí, d'Ulldecona, el Torreó de l'Indià de Xerta i Les Moles, també d'Ulldecona, són les cinc estrelles Michelin atorgades a la demarcació de Tarragona.

Catalunya perd un restaurant de tres estrelles pel tancament, fa un mes, del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar i es queda en tres restaurants amb la màxima distinció, L'Àbac i el Lasarte, de Barcelona i el Celler de Can Roca, de Girona. En l'apartat de dues estrelles Michelin hi ha un nou restaurant, el Cocina Hermanos Torres de Barcelona, que se suma als cinc ja existents. I pel que fa als restaurants que accedeixen per primera vegada a l'estrella Michelin cal apuntar que a Catalunya n'hi ha hagut tres, dos a Barcelona, La Barra de Carles Abellan i Oria, i el restaurant Terra de S'Agaró, a Sant Feliu de Guíxols.

Restaurant Acuamar, a la llista Bib Gourmand

D'altra banda, la Guia Michelin d'Espanya i Portugal contempla una llista de restaurants sota el nom de Bib Gourmand, que aplega una selecció d'establiments amb una excel·lent qualitat preu però que no reuneixen els requisits necessaris per a aconseguir l'estrella. Aquest llistat està format per 284 restaurants, 248 dels quals es troben a l'estat espanyol i 36 a Portugal. En aquest llistat hi ha un altra restaurant cambrilenc, l'Acuamar.

 

Comenta aquest article