Cultura

Música

La violinista cambrilenca Jennifer Panebianco debuta a Tòquio dins la seva gira asiàtica

Per Redacció

Imatge d'un dels concerts de Jennifer Panebianco a Taiwan
Imatge d'un dels concerts de Jennifer Panebianco a Taiwan | Cedida

La violinista cambrilenca Jennifer Panebianco Del Monaco va participar, durant gairebé tot el passat mes d'octubre, a una gira asiàtica que la va portar a països com Taiwan –on ja hi va ser l'any passat– o el Japó, on va debutar per primera vegada amb dos concerts a Tòquio. Jennifer va realitzar la premier asiàtica del Capricho 24 de Niccolo Paganini (versió orquestral) que va realitzar el prestigiós productor holandès Franck van der Heijden per al film “The Devil Violinist” protagonitzat por David Garret.

En la seva estada a Taiwan, la cambrilenca va oferir sis concerts, a més de la seva presentació al Yilan Art Festival, on va actuar com a solista amb la Singyue Philharmonic Orchestra, formada per joves talents taiwanesos interpretant la versió per a violí i orquestra del famós Capricho 24 de Niccolo Paganini i les variacions sobre un tema de Händel de Johan Halvorsen, també en versió per a violí i orquestra.

Una trajectòria meteòrica

Recordem que fa uns anys, amb només 9 anys, Jennifer Panebianco ja havia guanyat set primers premis a concursos internacionals a França, Itàlia, Grècia, Regne Unit, Eslovènia i República Txeca. També es va popularitzar entre el públic després del seu pas pel programa televisió Got Talent España.

Comenta aquest article