El Mediterrani arrenca un empat a Agramunt amb xou arbitral inclòs

Imatge d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'un partit del Mediterrani, aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol sala          Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

FS Agramunt 4 - CFS Mediterrani 4

Primers vint minuts dominats absolutament per l'equip cambrilenc que a més es va marcar un parell de gols i això va permetre arribar al descans amb un curt 0-2 al marcador, després de veure els mèrits d'ambdós equips a la pista.

Després de la mitja part, va venir el recital arbitral, qualificat de "robatori" per part de l'equip cambrilenc que en paraules textuals del seu entrenador Gabriel Mercado, "és d'aquells que et fan perdre les ganes de seguir però que, gràcies a la força del grup, treus el positiu de la situació i comences a pensar en el partit de la setmana següent". L'equip local va remuntar i es va arribar a posar per davant en el marcador a falta d'un minut pel final del partit, cosa que va esperonar els jugadors cambrilencs, que van aconseguir empatar el partit a pocs segons de la seva finalització i, fins i tot, van tenir dues ocasions clares per emportar-se els tres punts.

Aquest proper dissabte 24 de novembre el CFS Mediterrani rep l'Hospitalet de l'Infant, a les 19 h, al Pavelló Municipal de Cambrils.