Cultura

Música

Celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, a l'Escola Municipal de Música

Per Redacció

Imatge d'una de les actuacions, ahir a la tarda a l'Escola Municipal de Música
Imatge d'una de les actuacions, ahir a la tarda a l'Escola Municipal de Música | Berta Ruiz

Ahir a la tarda, l'alumnat i el professorat de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) van oferir un concert per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics. La festa va començar amb la benvinguda a les persones assistents per part dels grups de vent Bufa Band i Staccato. Tot seguit es va iniciar una cercavila pel pati del recinte escolar que va guiar al públic cap als punts on hi havia actuacions musicals dels diferents grups i conjunts de l’escola.

En acabar el recorregut, hi va haver un joc d’endevinalles musicals, adreçat a petits i grans. A continuació, els familiars i amics dels alumnes van poder visitar l’exposició dels dibuixos relacionats amb la música que van fer els nens i nenes de 3 a 6 anys per al concurs de Santa Cecília. També es van exposar les propostes de disseny d’una glorieta pel jardí que han fet arribar les famílies a l’escola, responent a una crida que es va fer des del centre. L’objectiu és convertir la bassa que ha quedat fora de servei en un escenari per a concerts i actes. El projecte s’emmarca en la millora del jardí, on fa uns dies ja s’hi va instal·lar una font, com un dels espais principals de l’escola.

A més, l’EMMC va convidar als més grans a penjar fotografies de la festa de Santa Cecília de l’escola a Instagram amb l’etiqueta #ceciliaEMMC2018. La celebració va acabar amb un berenar ofert per l’associació de mares i pares.

Actuació d'un dels cors de l'escola

 

Comenta aquest article