Informació general, Eleccions Municipals 26M

Política

L'NMC celebra el seu sopar anual i «dibuixa el futur més proper» de cara a les properes eleccions municipals

Per Redacció

Conferència a càrrec d'Andrew Funk en el marc del sopar anual de l'NMC
Conferència a càrrec d'Andrew Funk en el marc del sopar anual de l'NMC | Cedida

Amb la presència de desenes de militants i simpatitzants, la formació Nou Moviment Ciutadà (NMC) va celebrar el seu sopar anual, el passat cap de setmana, que permet fer balanç de l’activitat realitzada i gaudir d’un conferenciant de pes que aporta la seva visió sobre temes de molt interès social.

L’NMC es va fundar a Cambrils fa més de vuit anys i des del primer dia s’ha apostat per aquest acte que és el colofó a tot un any de feina intensa i reunions, segons han informat des de la formació municipalista a revistacambrils.cat. Per als responsables del partit cambrilenc, el balanç de 2018 és satisfactori. Una de les principals activitats que s’organitzen són les Jornades de Formació que, periòdicament, porten a la seu del partit diversos debats sobre el futur de la Unió Europea, els reptes de l'Estat de Benestar o el canvi de paradigma democràtic i polític als moments actuals. A més, l’NMC es manté actiu també en aquelles activitats més tradicionals com ara la calçotada de germanor, la venda de llibres de segona mà per Sant Jordi o la celebració del dia 1 de maig.

Proximitat amb la ciutadania

Un fet destacable és la proximitat amb la ciutadania que aquest partit ha demostrat sempre, mantenint oberta la seva seu del número 7 del carrer de Joan Maragall tots els dimarts a partir de les 19.30h, com a punt d’atenció als cambrilencs i cambrilenques. Les mancances detectades i els suggeriments rebuts en aquestes trobades obertes, ajuden als responsables de l’NMC a preparar el futur programa electoral que també es configura amb les propostes dels propis militants i simpatitzants. A menys de sis mesos de les properes eleccions municipals, s’està confeccionant la futura llista del partit i molt aviat hi haurà novetats en aquest sentit.

Pel que fa a la conferència d’enguany, que va tenir lloc a l’hotel Sol Port de Cambrils, el convidat va ser Andrew Funk, fundador i principal responsable de la Fundació Homeless Entrepreneur que desenvolupa programes d’ajuda i integració a persones sense sostre. Els mecanismes que generen els voluntaris de la Fundació i els seus responsables, permeten dotar al beneficiari d’un treball sostenible i una llar digna, estabilitat, salut, educació i, en resum, una segona oportunitat de reinserció a la societat.

A les edicions anteriors del Sopar Anual de l’NMC, hi ha hagut altres convidats molt interessants com el politòleg Pablo Simón, l’economista Arcadi Oliveres o l’expresidenta del Parlament de Ginebra, Loly Bolay.

Comenta aquest article