Informació general

La Policia Local i la Guàrdia Civil busquen un jove cambrilenc que va intentar atropellar un agent amb un ciclomotor

Per Redacció



Material que la Policia Local va trobar en el portaequipatges del ciclomotor
Els fets van ocórrer el passat dimecres 22 de novembre. Entorn les 13.15 hores del migdia, un agent de la Policia Local va observar la presència de dos joves circulant en un ciclomotor, un d'ells sense casc, per l'avinguda de la Independència. L'agent va ordenar el conductor de la moto que s'aturés. L'acompanyant, que no duia el casc posat, va obeir les ordres i va baixar del ciclomotor, mentre que el conductor, Adam J.C. veí de Cambrils i amb antecedents penals, va reprendre la marxa i va intentar atropellar el policia local. Seguidament l'agent va poder controlar el ciclomotor, tot i que el conductor va llençar la moto sobre l'agent i va escapar-se a peu.

S'està efectuant la recerca del conductor i s'han iniciat les diligències pertinents, per un delicte d'atemptat a un agent de l'autoritat.

Posteriorment, en el registre del ciclomotor, es van localitzar una sèrie d'objectes com guants, un "buf", un passamuntanyes i un tornavís, que podrien haver estat utilitzats per cometre algun robatori. També es van trobar cartutxos de monedes, que podrien procedir d'algun fet delictiu.

De moment, efectius de la Policia Local i la Guàrdia Civil continuen en la recerca de l'individu.

Comenta aquest article