Cultura

Música

Toquem Fusta inicia la gravació del seu segon disc que sortirà al carrer el primer trimestre de 2019

Per Redacció

Els Toquem Fusta estan a punt d'enregistrar el seu segon disc
Els Toquem Fusta estan a punt d'enregistrar el seu segon disc | cedida

Els Toquem Fusta tornen al panorama musical català amb la gravació del seu segon disc, el títol del qual encara es desconeix. Després del seu primer disc "Ara és l’hora" (autoeditat l'any 2012), han decidit tornar, ara sí, apostant per un estil molt més definit i treballat, conservant a la vegada l’essència del què els defineix, "rock català extravertit i a la vegada molt personal". Aquest nou treball inclourà temes completament nous que, segons Marc Gibert, cantant del grup, "prenen per objectiu fer-nos reflexionar sobre el present des de diferents punts de vista, ja sigui reivindicant la influència del passat en el nostre dia a dia, o com el poder del present per canviar el futur".

En la gravació d'aquest segon disc compten, un altre cop, amb Ramon Berlanga, per a la producció del disc i com a enginyer de so. Marc Gibert explica que "tal com va passar en el primer treball, aquest nou treball ens pot ajudar a fer un nou pas endavant musicalment, més enllà de la bona relació que mantenim amb ell". Aquestes últimes setmanes s'han acabat de treballar i perfilar totes les cançons que es gravaran i el proper cap de setmana s’iniciarà la gravació a Oxigen Studis, a Vila-rodona.

Toquem Fusta preveu publicar el disc en el decurs del primer trimestre de l’any vinent. Segons asseguren, comptaran amb algunes col·laboracions importants, així com també alguna sorpresa. Per a conèixer més detalls dels Toquem Fusta els podeu seguir a través de les xarxes socials Facebook i Instagram.

 

Comenta aquest article