Esports

Futbol

Robert Ahufinger, nou entrenador del Cambrils Unió

Substitueix, des d'ahir, a Edu Franco que s'havia fet càrrec de l'equip cambrilenc a meitats del passat mes de setembre

Per Lluís Rovira i Barenys

Robert Ahufinger, David Sánchez Parrilla (director esportiu) i Álex Sukhoveev, ahir, a l'estadi municipal
Robert Ahufinger, David Sánchez Parrilla (director esportiu) i Álex Sukhoveev, ahir, a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils Unió va oficialitzar ahir el canvi d'entrenador de l'equip amateur. El nou entrenador és Robert Ahufinger que substitueix Edu Franco que s'havia fet càrrec de l'equip a meitats del passat mes de setembre "de forma provisional", tal com va explicar, ahir, el president del Cambrils Unió, Francisco Javier Ferré. Franco havia substituït Gabri Amores que és l'entrenador que va començar la temporada i que va plegar després d'haver disputat dos partits.

Robert Ahufinger ja havia estat al Cambrils Unió on es va fer càrrec del juvenil A de Preferent a l'inici de la temporada 2014-2015. Ahufinger només va estar al capdavant del juvenil fins a les vacances de Nadal ja que després es va incorporar al Reus Deportiu on es va fer càrrec del Juvenil la resta de la temporada i la temporada següent, la 2015-2016. Des de llavors fins fa poques setmanes ha estat l'entrenador del Bit xinès, un equip del que seria la Segona B de la lliga espanyola i que té un contracte de col·laboració amb el Reus Deportiu. La trajectòria d'Ahufinger com a futbolista l'ha portat a militar en equips com el Reus Deportiu, Zamora, Extremadura, Écija, Las Palmas, Lanzarote, Europa i Mataró. El nou míster ve acompanyat d'Álex Sukhoveev com a segon entrenador.

El nou míster es va presentar ahir al vespre a la plantilla del Cambrils Unió i ja seurà a la banqueta del proper partit que l'equip cambrilenc disputarà a casa davant el Júpiter, aquest proper dissabte a la tarda. En aquests moments el Cambrils Unió és el cuer del Grup 2 de la Primera Catalana, amb 7 punts. L'equip cambrilenc ha aconseguit tots els punts en els desplaçaments i ara té com a assignatura pendent i condició indispensable per anar sortint de la cua de la classificació el fet de sumar punts a camp propi.

Comenta aquest article