Derrota per la mínima en els últims segons de partit del CB Cambrils a la pista del Bàsquet Teresianes

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Masculina          Grup 8

Bàsquet Teresianes 68 - CB Cambrils 67

CB Cambrils: Álex Rodríguez (23), Rubén Molina (4), Ramon París (4), Òscar Font (5), Pere Tost (11) – 5 inicial – Antonio Cañete (0), Emi Sanfilippo (7), Pablo Fernández (0), Marc Torrente (7), Andreu Febrer (-), Òscar Lázaro (6).

5 triples ( 2 Rodríguez, 2 Sanfilippo, Torrente). 20/36 tirs lliures. 27 faltes personals. Sense eliminats.

Parcials: 14-26 / 33-35 / 48-47 / 68-67

A la pista del Bàsquet Teresianes de Tarragona, el CB Cambrils va jugar un partit molt intens i molt emocionant que es va decantar per part dels locals en els últims segons.

La primera part va ser dominada per part cambrilenca. La sortida va ser molt bona, amb molta concentració defensiva i trobant bones solucions en atac, aconseguint anotar amb facilitat. El primer període es va acabar amb un resultat bastant clar de 14 a 26. Vista aquesta situació, el Teresianes va pujar la intensitat del seu joc, en alguns moments amb massa agressivitat i va alternar defenses individuals amb zonals. Aquests canvis van afectar a l’atac cambrilenc que va perdre fluïdesa i efectivitat en l’encert. El resultat en el descans s’havia escurçat fins a 2 punts (33-35).

Des d’aquest moment, els dos equips van alternar en el domini del partit, lliurant-se una batalla tàctica en cada segon. Els avantatges en el marcador per qualsevol dels dos equips no eren superiors a 3 punts. Quan un equip es desenganxava a aquests 3 punts, l’altre equip replicava o inclús es posava per davant (39-36, minut 25; 48-47, minut 30; 56-57, minut 35)

Es va arribar a l’últim minut amb un resultat de 65-66. Un tir lliure anotat pel Cambrils a manca de 35 segons posava el 65-67. La següent defensa cambrilenca va ser molt bona, recuperant la pilota, però un excés de precipitació va fer que s’agafés una mala decisió en atac, massa ràpid. La pilota va sortir fora dels límits del camp impulsada per un jugador del Teresianes, però l’àrbitre –davant de la sorpresa de tots– va indicar que la possessió era tarragonina. En el següent atac, els locals van anotar un triple a manca de 14 segons, que posava el 68-67 al marcador. L'última possessió va ser cambrilenca, però no es va trobar una bona opció pel llançament, i encara que es va poder tirar, la pilota va tocar la cistella i va sortir repel·lida.