Cultura

Teatre

La Teca Teatre assisteix al musical «La Jaula de las locas» al Teatre Tívoli de Barcelona

Per Redacció

Fotografia de grup de la comitiva cambrilenca al Teatre Tívola amb l'Àngel Llàcer, al centre de la imatge
Fotografia de grup de la comitiva cambrilenca al Teatre Tívola amb l'Àngel Llàcer, al centre de la imatge | Cedida

Un grup de 74 persones –format per membres del grup La Teca Teatre, amics i familiars– es va desplaçar, el passat diumenge 11 de novembre, al Teatre Tívol de Barcelona per veure el musical "La Jaula de las locas", dirigida i protagonitzada per Àngel Llàcer, juntament amb Ivan Labanda. La sortida va ser tot un èxit de convocatòria i a més, a l'acabar l'obra, l'Àngel Llàcer i l'Ivan Labanda van sortir a saludar la comitiva cambrilenca i es van fotografiar amb el grup.

El grup La Teca Teatre acostuma a organitzar un mínim d'una sortida a l'any per veure algun espectacle o alguna obra de teatre. En aquesta ocasió hi va haver molta demanda per veure aquesta obra i es va organitzar el viatge amb un autobús més gran. 

"La ratera" d'Agatha Christie serà l'obra per Nadal

La Teca Teatre ja es troba immersa en els preparatius de la representació de l'obra de teatre que estrenaran per a les properes festes nadalenques. En aquesta ocasió, segons ha avançat Pep Pellicer a revistacambrils.cat, serà l'obra "La ratera" d'Agatha Christie. Un canvi de registre per al grup que acostuma a posar en escena peces de comèdia i humor. Enguany doncs, serà una obra d'intriga i misteri típica de l'escriptora anglesa. Una obra que és la més representada de la història del teatre, perquè es va estrenar a Londres l'any 1952 i, avui dia, encara se segueix representant.

 

Comenta aquest article