Informació general

Els Patronats de Turisme de Cambrils, Salou i Vila-seca, guardonats amb el premi Iniciativa Turística 2006

Per Redacció

El Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus atorgarà demà dissabte 25 de novembre en la XV Nit de Comerç i Turisme de Reus,  al Patronat de Turisme de Cambril Salou i Vila-seca el Premi Iniciativa Turística 2006 que s'atorga a la persona, entitat o organisme  que s'ha distingit per la seva aportació destacada en l'àmbit turístic de l'entorn.

Segons el comunicat emès per Turisme de Reus els Patronats de Turisme de Cambrils, Salou i Vila-seca rebran el premi per la seva capacitat d'entesa per promocionar conjuntament els recursos turístics dels 3 municipis amb l'objectiu de reforçar i enriquir el seu potencial turístic i pels seu interès perquè Reus s'incorpori a aquesta iniciativa turística, complementant amb la seva oferta de turisme cultural l’oferta d’aquests municipis.

A les passades edicions, el premi Iniciativa Turística ha estat atorgat a Port Aventura (2005), el conjunt arqueològic romà de Tarragona (2004), les Mines de Bellmunt del Priorat (2003), l’Associació Cultural Cèsar Martinell del Pinell de Brai (2002) i l’Associació d’Ajuntaments, Patronats i Oficines de Turisme de les Muntanyes de Prades.

El dissabte també s'entregarà el Premi Turisme de Reus 2006 que enguany serà per Ràdio Reus Cadena SER, per la seva tasca en la divulgació i promoció de la ciutat de Reus.

Les DOP Siurana, protagonistes del sopar

La XV Nit del Comerç i Turisme de Reus que se celebrarà dissabte, a banda de ser una trobada entre els sectors comercial i turístic, també convoca a representants de cooperatives de la DOP Siurana, entre elles la Cooperativa Agrícola de Cambrils. L'oli nou de Siurana serà un dels protagonistes del menú del sopar que se servirà, on està previst que hi assisteixin unes 300 persones.

Comenta aquest article