Esports

Aniversari

La Penya Blanc i Blava celebra el seu onzè aniversari

Per Redacció

Dinar de germanor per celebrar l'onzè aniversari de la penya
Dinar de germanor per celebrar l'onzè aniversari de la penya | Cedida
La Penya Blanc i Blava de Cambrils va celebrar, el passat dissabte 10 de novembre, el seu onzè aniversari amb un dinar de germanor al restaurant Rovira. A la celebració s'hi van aplegar una setantena de 'pericos' cambrilencs, així com d'altres aficionats arribats de diferents penyes de Tarragona, Valls, Sants, Hostafrancs i ferroviaris de Barcelona, Reus, Vandellòs,  del Montsià i el Baix Ebre, de Mora la Nova i Vilafranca del Penedès. També hi van ser presents l'exjugador del RCDE Espanyol –Diego Orejuela–, el vicepresident de la Federació de penyes –Anton Roig–, el coordinador de penyes del club –Jaume Martínez–, el director de l'àrea social del club –Albert Ariza– i el regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Cambrils, Jaume Gila.
 
Al finalitzar el dinar hi haver un torn de parlaments a càrrec de Pep Pellicer –membre de la penya perica de Cambrils–, així com el vicepresident de la Federació de Penyes –Anton Roig– i l'exjugador Diego Orejuela. Tots van coincidir a dir que els 'pericos' han de gaudir del moment dolç que viu l'equip –l'Espanyol ocupa la cinquena posició a tres punts del líder, el Barça– i van encoratjar a tots els aficionats a seguir fent costat al club en els bons i mals moments. El regidor Jaume Gil també va tenir unes paraules de suport als membres de la penya cambrilenca i va repassar algunes de les activitats que organitzen a Cambrils. Per acabar, es va fer el tradicional sorteig de productes de l'Espanyol.

La propera activitat de la Penya Blanc i Blava serà al desembre amb l'organització del vermut solidari per a La Marató de TV3, juntament amb la Penya Barça.

 

 

Comenta aquest article