Esports

Futbol

El Cambrils Unió s'endú un valuós empat del camp del Manresa

Per Redacció

El jugador del Cambrils Unió Erik, autor del gol d'ahir, en un partit d'aquesta temporada
El jugador del Cambrils Unió Erik, autor del gol d'ahir, en un partit d'aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Primera Catalana            Grup 2

CE Manresa 1 - Cambrils Unió 1

Valuós empat del Cambrils Unió al camp del tercer classificat, el Centre d'Esports Manresa, i setè punt aconseguit pels cambrilencs, tots ells fora de casa. El Manresa va començar el partit pressionant i convençut de batre l'equip cambrilenc, cuer del grup. El porter cambrilenc, Sergi Fuertes, va ser un dels destacats del conjunt cambrilenc ja que en els vint primers minuts de partit ja havia tingut un parell de grans intervencions. D'altra banda, Erik, a la mitja hora de joc, disposava d'una clara ocasió per a marcar. Amb l'empat a zero es va arribar a la mitja part havent-se enregistrat un domini total del conjunt manresà.

A la represa, el Manresa va continuar pressionant i després d'una bona ocasió per a marcar que el porter cambrilenc va desfer, aconseguia fer pujar l'1 a 0 al marcador en una mala entesa entre el porter cambrilenc i la defensa que va permetre a un jugador local marcar a plaer al minut 56 de partit. Després del gol el Manrea encara va disposar d'una altra ocasió però va ser el Cambrils Unió que feia pujar l'1 a 1 al marcador després d'una rematada de cap d'Erik, al minut 63. El Manresa ho va seguir intentant però el porter cambrilenc va fer un recital d'aturades i, finalment, el resultat d'empat ja no es va moure tot i que el Cambrils Unió va gaudir d'una bona ocasió, al minut 90 de partit.

Aquest proper dissabte a la tarda el Cambrils Unió juga a casa davant el CE Júpiter, un equip històric del futbol català, amb el repte d'aconseguir sumar els primers punts de la temporada a camp propi.

Comenta aquest article