Societat

Celebració

18 parelles cambrilenques celebren les seves Noces d'Or

Per Berta Ruiz

Foto de grup dels homenatjats per les Noces d'Or
Foto de grup dels homenatjats per les Noces d'Or | Berta Ruiz

Un total de 18 parelles cambrilenques van celebrar, el passat dissabte, les seves Noces d'Or –50 anys de matrimoni–. La jornada va començar amb un recorregut amb el trenet turístic que els va portar fins a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí, on es va celebrar una Missa. Després, la festa va seguir amb la recepció institucional a la Casa de la Vila, on els homenatjats van ser rebuts per l'alcaldessa –Camí Mendoza– i diferents regidors del consistori. A la sala de plens, l'alcaldessa els va adreçar unes paraules de felicitació a tots els presents.

Hi va haver l'actuació musical d'alumnes de l'Escola Municipal de Música amb un grup de trompetes i trombons –format per Marc Bernadó, Miquel Albesa, Lluc Falceto, Miquel Llopis, Arnau Pons i Ausiàs Solé– que van tocar la Marxa Nupcial de Mendelssohn, així com l'actuació a piano de Marina Villanueva que va tocar les peces Stairway to heaven (Led Zeppelin) i You are beatiful (James Blunt). Arnau Pons va recitar el poema "Dona'm la mà" de Joan Salvat Papasseit i van tancar les actuacions Marina Villanueva al piano tocant Hallelujah (L.Cohen) i la ballarina Meritxell Porta. Els alumnes van actuar sota la direcció dels professors Eva Garriga i Ivan Babiloni.

A tots els homenatjats se'ls va lliurar un obsequi: una peça ceràmica de la Torre del Port creada per l'artista cambrilenca Dolors Ortuño. Els regidors assistents a l'acte van ser: Eduard Pellicer, Jaume Gila, Alejandro Garcia, Lluís Abella, Joan M. Artigau, Carme Cros, Imma Sierra i Encarni Bello.

Posteriorment, la celebració va seguir amb l'anada en trenet fins al restaurant Denver, on va tenir lloc un dinar de germanor.

Parelles homenatjades

Les 18 parelles homenatjades van ser les següents: Francisco Prats i Teresina Recasens, Luciano Carmona i Charo Jiménez, Santiago Macho i Maria Jesús Asenjo, Josep Maria Llobet i Cristina Yanel, Francisco Llaveria i Fina Sánchez Barroso, Josep Torres i Montserrat Siuró, Anton Piqué i Teresa Folch, Rafael Massó i Núria Calvet, Pere Martí i Maria dels Àngels Estrada, Manuel Moreno i Maria Dolores Rus, Antonio Serrano i Julia Roig, Josep Maria Salvadó i Francisca Moreno, Manuel Gonzalvo i Isabel Pérez, Jaume Teixell i Marta Solé, Joan Maria Fortuny i Núria Borrull, Guillermo Cuco i Roser Bella, Federico Lapeira i Antonia Blasco i Josep Pallarols i Mercè Bernabé.