Esports

Futbol

El Cambrils Unió fa la presentació dels seus 34 equips per a la temporada 2018-2019

Per Redacció

Imatge de la presentació dels equips del Cambrils Unió
Imatge de la presentació dels equips del Cambrils Unió | Juan Antonio Dorado

El Cambrils Unió va presentar els seus equips, el passat diumenge al matí, per a la temporada 2018-2019. Els club va presentar davant de l'afició tots els seus equips i els més de 540 jugadors que formen part d'aquesta entitat esportiva. Per aquesta campanya, el club disposa amb un total de 34 equips repartits entre totes les categories de la competició: 1 equip amateur –a la Primera Catalana–, 3 equips juvenils, 3 equips cadets, 5 equips infantils, 8 equips alevins, 6 equips benjamins, 5 equips prebenjamins, un equip femení infantil i 2 equips de babys.

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives, acompanyat del directiu Rafael Pinedo; d’en Josep Maria Rovira, delegat comarcal del Baix Camp, del delegat comarcal del Tarragonès, Diego Ávila, i d’en Joan Ferraté, responsable de seleccions de la FCF a Tarragona van assistir a la presentació oficial de la temporada 2018-2019 de l’equip costaner del Baix Camp.

L’acte va ser conduït pel president del Club Francisco Javier Ferré, mentre que el consistori cambrilenc va estar representat pel regidor d'Esports –Josep M. Vallès–, la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Yolanda Quílez– i els regidors Oliver Klein de l'NMC, Imanol Rico de Cs i el regidor no adscrit Santi Gámez. La jornada va finalitzar amb la foto de família de tots els participants de l’acte