Informació general

La parròquia de Santa Maria acull el Concert de Santa Cecília organitzat per l'Escola Municipal de Música

Per Judit Pinazo



El Cor Petits Cantors de l'EMMC ahir en un moment de l'actuació
L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) va celebrar ahir a la tarda la diada de Santa Cecília amb el tradicional concert en honor de la patrona dels músics, que enguany es va celebrar a la pàrroquia de Santa Maria, que ahir es va omplir de gom a gom per a l'ocasió.

En el concert hi van participar les formacions: Cor Petits Cantors, dirigida per M. del Mar González i formada per 45 alumnes, que van cantar peces com "Marina" d'E. Willems,  "Cavall de Circ" de Z. Kodály i "Constipat", una cançó tradicional italiana; l'Orquestra OCA, amb Marcel Pascual al capdavant i formada per 28 alumnes, que van interpretar les peces populars "Les oques" i "Quan seré gran" i una cançó popular francesa, i finalment el grup de vent Staccato que dirigeix Eva Garriga, que compta amb 14 alumnes, que va interpretar "Lituània" de Voirpy i "La fàbrica de música" i "Un xinès a París" de Jan de Hann.

Més activitats per Santa Cecília

A partir del proper dilluns 27 de novembre i fins a l'1 de desembre, i amb motiu de la celebració de Santa Cecília, l'Escola de Música, juntament amb el Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament, han organitzat l'activitat "Mozart i els instruments". Podran participar en l'activitat, adreçada a nens de primer i segon de primària, tots els CEIP del municipi. L'activitat se celebrarà a la Sala Beethoven de l'Escola Municipal de Música.

Comenta aquest article