Informació general

La cantant i actriu Lolita Flores i la seva família presenten la temporada de Nadal de Port Aventura

Per Judit Pinazo



Pablo Durán, Lolita Flores i Elena Furiase ahir al matí a Port Aventura
La cantant i actriu Lolita Flores, acompanyada de la seva actual parella –Pablo Durán– i la seva filla gran –Elena Furiase– van estar ahir al matí a Port Aventura per presentar la seva temporada nadalenca, que s'iniciarà el proper dissabte 25 de novembre i s'allargarà fins al 7 de gener, dia en què el parc tancarà les portes d'aquesta temporada 2006.

La visita es va iniciar amb una sessió fotogràfica a la zona de la Mediterrània, on Lolita Flores, Pablo Durán i Elena Furiase, acompanyats de típics personatges nadalencs, van col·locar els últims detalls en un arbre de Nadal gegant que hi ha a l'entrada del parc. La sessió fotogràfica va continuar a la zona del Far West, on un grup de follets van dedicar a Lolita Flores i la seva família una nadala.

Per aquestes festes de Nadal, Port Aventura ha preparat diferents espectacles, com per exemple "El Bosc Encantat", un recorregut màgic en què els visitants hauran de trobar la casa secreta del Pare Noel o l'espectacle "El viatge de Clara", una història en què la protagonista haurà de trobar el Pare Noel amb l'ajuda d'un mag i d'un arlequí.

Comenta aquest article