Informació general

Successos

Ingressa a presó un home per un robatori amb violència a un pis de l'Eixample a qui li constaven dues ordres de detenció

Per Redacció

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | Lluís Rovira i Barenys

Agents de dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de districte de Cambrils van detenir, aquest passat dimecres al matí, un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència. Al detingut, a més, li constaven dues ordres de detenció emeses pel Jutjat Penal de Màlaga i pel Jutjat d’Instrucció de Castelló de la Plana.

Els fets van tenir lloc en un pis situat a l'avinguda de la Verge de Montserrat. La víctima va entrar a casa seva pocs minuts abans de les 10 del matí i va sorprendre un home al menjador. Aquest, en veure-la, va voler marxar de la casa i com que la dona ho va intentar evitar, el lladre la va empentar i va aconseguir fugir corrents. La víctima va trucar al 112 per alertar dels fets i ràpidament diverses patrulles van donar resposta a l’incident. Mentre els agents uniformats contactaven amb la víctima i feien recerca del lladre, uns mossos de paisà van adreçar-se a l’estació de tren de Cambrils, ja que el domicili del robatori es trobava molt a prop. La patrulla de paisà va localitzar a l’estació un home que coincidia amb la descripció de l’autor. L’home estava en una zona apartada i al seu costat tenia una motxilla. Quan els Mossos s’hi van adreçar, l’individu va sortir corrents del lloc. Tot i creuar les vies i entrar en diverses finques saltant la tanca, els mossos, juntament amb una altra patrulla que s’havia sumat a la persecució, van aconseguir interceptar el lladre i detenir-lo.

Un cop identificat, els Mossos van comprovar que el detingut tenia un antecedent policial per Mossos d’Esquadra, quatre per Guàrdia Civil per delictes contra el patrimoni i falsificació, i vuit antecedents pel Cos Nacional de Policia també per delictes contra el patrimoni. A banda d’això, al detingut li constaven dues ordres de detenció emeses, una pel Jutjat Penal 6 de Màlaga i una altra pel Jutjat d’Instrucció 5 de Castelló de la Plana.

Els agents van poder recuperar els objectes sostrets i retornar-li a la seva propietària. Els Mossos van passar el detingut a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Comenta aquest article