Informació general

Els Avis i Àvies, «l'avantguarda de la lluita per la Independència»

Aquestes paraules de Manel Palacios adreçades al grup d'Avis i Àvies en la concentració setmanal per a demanar l'alliberament dels presos polítics, ahir dimecres, van posar el colofó al seguit d'avisos d'activitats que s'han portat a terme aquests darrers

Per Lluís Rovira i Barenys

La manifestació dels Avis i Àvies, ahir, al pas pel passeig d'Albert
La manifestació dels Avis i Àvies, ahir, al pas pel passeig d'Albert | Lluís Rovira i Barenys

"Els Avis i Àvies som l'avantguarda de la lluita per la Independència". Aquestes paraules de Manel Palacios, portaveu del col·lectiu, adreçades al grup d'Avis i Àvies en la concentració setmanal per a demanar l'alliberament dels presos polítics, ahir dimecres, van posar el colofó al seguit d'avisos d'activitats que s'han portat a terme aquests darrers dies i els que s'han de fer properament. En aquest sentit, Palacios va recordar que aquest passat dimarts alguns dels Avis i Àvies havien participat en la diada solidària pels presos polítics i exiliats a Perpinyà. En aquuest sentit també va recordar la sortida que els Avis i Àvies de Cambrils han organitzat per assistir a la Diada de Catalunya Nord el proper 10 de novembre i que encara es poden adquirir tiquets, al preu de 20 euros, al Crit, al carrer de la Verge del Camí, 22. D'altra banda, també es va fer el recordatori de la ballada de sardanes que es farà el divendres 9 de novembre al pàrquing del centre penitenciari de Mas Enric, a partir de les 18 h, i que és la ballad que s'havia de realitzar el passat 19 d'octubre i que es va suspendre pel mal temps.

Després dels avisos, es va seguir el ritual de cada setmana amb el cant de l'Estaca, a la plaça de la Vila, i la caminada en direcció al carrer de Gimbernat, passeig d'Albert, carrer de l'Hospital i, de nou, a la plaça de la Vila on es va cantar els Segadors i es va donar per acabada la concentració setmanal.

 

Comenta aquest article