Societat

Festa

Més de 400 persones entren al Passatge del Terror organitzat per l'alumnat de l'Institut Mar de la Frau

Per Redacció

El passatge del terror es va muntar a l'Ateneu Juvenil
El passatge del terror es va muntar a l'Ateneu Juvenil | Cedida

Més de 400 persones van visitar, el passat divendres, el Passatge del Terror organitzat per l’alumnat de l’Institut Mar de la Frau a l’Ateneu Juvenil amb motiu de la celebració de Halloween. Per una entrada de 2 euros, tothom que va voler va poder gaudir d’un recorregut terrorífic ambientat en mítiques pel·lícules de terror, com la famosa “IT” o “El Resplandor”.

A més del passatge del terror, els joves amb l’ajuda de les mares i pares de l’AMPA, van realitzar venda de begudes, pastissos i altres productes per tal d’amenitzar l’estona, passar la tarda i recaptar fons. Els i les organitzadores han valorat com a èxit rotund la campanya, i especialment les més de 400 entrades venudes del Passatge del Terror. Els diners recaptats seran destinats íntegrament al seu viatge de final de l’ESO.

Aquest és el quart any que Joventut Cambrils acull aquesta iniciativa per part d’alumnes de 4rt de Mar de la Frau. El Departament de Joventut ofereix un acompanyament als joves en l’organització d’aquesta activitat, que està íntegrament muntada pels propis alumnes. La iniciativa contribueix a ajudar a les famílies en la part econòmica i per tant a coresponsabilitzar-se i cofinançar una activitat d’interès propi a través de la organització d’una activitat que els agrada i els porta a treballar en grup.

Comenta aquest article