El Cambrils Unió aconsegueix la primera victòria de la temporada al camp del Sant Ildefons

Alegria dels jugadors del Cambrils Unió al vestidor després d'aconseguir la primera victòria de la temporada | Cedida

Primera Catalana      Grup 2

UE Sant Ildefons 1 - Cambrils Unió 2

El Cambrils Unió va aconseguir la primera victòria de la temporada, ahir, al camp del Sant Ildefons. I ha arribat en la novena jornada, fora de casa i sense quadre tècnic a la banqueta ja que havia estat expulsat en el partit de la setmana passada davant el Vilanova Geltrú. Els tres punts que fins ara tenia el Cambrils Unió els havia aconseguit en tres empats en camp contrari i aquesta primera victòria també arriba fora de casa i davant un rival que venia de fer una gran partit al camp de l'Almacelles, la jornada anterior.

El Cambrils Unió es va avançar en el marcador i Erik va fer pujar el 0 a 1 al minut 7 de partit. El Sant Ildefons empatava deu minuts després. El gol de la victòria va arribar al minut 85 de partit, obra de Cholo. Aquesta primera victòria va ser força celebrada per la plantilla cambrilenca, dins el vestidor.

Malgrat aquesta victòria, però, el Cambrils Unió continua cuer de la classificació. Aquest proper diumenge al matí, el Cambrils Unió rep el CF Montañesa.