Esports

Futbol

El Reus B Cambrils es retroba amb la victòria a casa contra la UE Castelldefels

Per Redacció

Un moment del partit entre el Reus B Cambrils i la UE Castelldefels disputat ahir al migdia
Un moment del partit entre el Reus B Cambrils i la UE Castelldefels disputat ahir al migdia | Berta Ruiz

Tercera Divisió

Reus B Cambrils 2 - UE Castelldefels 1

El Reus B Cambrils va guanyar (2-1) a la Unió Esportiva Castelldefels, ahir diumenge al migdia, i es retroba amb la victòria a casa gràcies als gols d'Ernest Forgas i Jordi Oribe. Els roig-i-negres, a més, encadenen el segon triomf consecutiu en lliga. Els homes d'Albert Company van sortir decidits des del primer minut en busca del gol de la victòria. Tot i això, la diana local es va resistir. Ernest Forgas ho va provar al minut 3' de partit però el porter de la UE Castelldefels va rebutjar la pilota. A la mitja hora de partit, el davanter roig-i-negre va xutar des de dins de l'àrea però la defensa visitant va rebutjar a córner.

El roig-i-negre Jordi Oribe també va gaudir de diverses accions de perill. Poc abans del descans va provar una rematada des del balcó de l'àrea i a la represa un xut ras des de la frontal que va sortir fregant el pal dret de Manu. El Reus B Cambrils va ser l'amo i senyor del partit i va tenir, en tot moment, la iniciativa del joc. El filial roig-i-negre va mantenir la possessió de la pilota i la primera aproximació perillosa visitant no va arribar fins a la mitja hora de partit. Malgrat això, Chechu Grana va intervenir per evitar el gol. Al minut 60' de l'encontre, Albert Company va realitzar els dos primers canvis. Martí Vilà i Iker Goujón van substituir a Xavi Fabra i Lucas. Els canvis van sorgir efecte. En el següent minut, una internada de Martí Vilà va permetre a Ernest Forgas rematar a porteria per acabar marcant l'1-0. Al minut 75' Vilà no va donar per morta una pilota que ja marxava per la línia de fons i va aprofitarper centrar a l'àrea petita. Jordi Oribe va caçar l'esfèric i va ampliar distàncies posant el 2-0. 

La UE Castelldefels va retallar distàncies al 80' gràcies a una rematada de cap i en els minuts finals va posar la por al cas al filial roig-i-negre després que Ernest Forgas fallés un penal al minut 90. Malgrat això, el conjunt d'Albert Company va defensat amb ungles i dents el resultat i es va emportar els 3 punts. Amb aquesta victòria, el Reus B Cambrils se situa a la 12a posició amb 15 punts. El proper partit del filial tindrà lloc diumenge 4 de novembre a les 17.00 hores al camp del Terrassa.

Comenta aquest article