Informació general

Zona blava de la Fontcoberta, pendents de la reunió entre Cambrils i Vinyols

El passat 15 d'octubre es va acabar el període de pagament a la zona blava de la Fontcoberta, a Vinyols i els Arcs. Els parquímetres han estat retirats, el passat 15 d'octubre per finalització de la temporada, i només ha quedat el peu sobre el que se sust

Per Lluís Rovira i Barenys

Un dels peus on hi havia un parquímetre, a la zona de la Fontcoberta
Un dels peus on hi havia un parquímetre, a la zona de la Fontcoberta | Lluís Rovira i Barenys

El passat 15 d'octubre es va acabar el període de pagament a la zona blava de la Fontcoberta, a Vinyols i els Arcs i contigu a la zona direccional de Cambrils. Els parquímetres han estat retirats i només ha quedat el peu sobre el que se sustentaven. Enguany ha estat el primer any que es posava en funcionament aquesta zona blava. Una zona blava que va aixecar moltes queixes dels usuaris que aparcaven en aquest indret per anar a qualsevol dels edificis de serveis que s'acumulen al voltant de la plaça de l'Ajuntament.

Sense novetats

En el ple ordinari del mes de setembre el regidor de l'Assemblea de Cambrils, Ivan Sanz, va formular un parell de preguntes relatives a aquesta zona blava, Sanz va preguntar sobre la formació d'una comissió mixta entre els ajuntaments de Cambrils i de Vinyols per debatre aquesta qüestió i va demanar a l'alcaldessa que li expliqués com estaven les negociacions. En aquest mateix sentit es va pronunciar el regidor de l'NMC, Oliver Klein, interessant-se per aquest possible diàleg entre els dos ajuntaments. L'alcaldessa, Camí Mendoza, va respondre que aquest mes d'octubre es faria una reunió amb el consistori veí per a abordar aquest tema. De moment i al menys fins ahir, no hi ha cap novetat ni hi ha fixada cap reunió.

Comenta aquest article