Societat

Castells

Plàcida actuació dels Xiquets de Cambrils a la diada castellera de Gavà

Per Alejandro Balaguer

Actuació castellera dels Xiquets de Cambrils, el passat diumenge a Gavà
Actuació castellera dels Xiquets de Cambrils, el passat diumenge a Gavà | Cedida

El passat diumenge 21 d'octubre es va celebrar la 6è Diada Castellera de Gavà on van participar els Xiquets de Cambrils juntament amb els Castellers de Sant Adrià i els Castellers de Gavà. Els de la camisa bordeus van completar una actuació plàcida descarregant amb comoditat tots els castells que van portar a plaça. Van començar la diada amb un pilar de 4. A continuació, van assolir el 3 de 6 amb l'agulla i el 3 de 6. A la tercera ronda van descarregar el 2 de 6, el castell més destacat de l'actuació. Van finalitzar la diada amb un pilar de 4 per sota.

Per altra banda, els Castellers de Gavà van descarregar dos pilars de 4 a l'inici, el 3 de 6, el 3 de 6 amb l'agulla, el 4 de 6, un pilar de 4 per sota i un pilar de 4 de comiat. També van realitzar un intent de 4 de 6 amb l'agulla. Els Castellers de Sant Adrià van fer un pilar de 4 a l'inici, un 3 de 6, un intent de 3 de 6 amb l'agulla, un 4 de 6 i un intent desmuntat de 3 de 6 amb l'agulla. Van finalitzar la diada amb dos pilars de 4.

La propera diada pels cambrilencs serà aquest dissabte 27 d'octubre a les 18 hores a la plaça Mercadal de Reus juntament amb els Xiquets de Reus, els Castellers de Terrassa i els Castellers d'Altafulla.

Un moment de la diada castellera de Gavà

 

Comenta aquest article