Informació general

Obres

L'Ajuntament substituirà la barana del pont de l'antiga N-340

L'actual barana, força criticada des que es va obrir al trànsit aquesta zona ja que dificulta la visibilitat dels vehicles, serà substituïda tan bon punt es disposi de la nova que, a hores d'ara, ja està encomanada

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte actual de la barana del nou pont de la riera d'Alforja
Aspecte actual de la barana del nou pont de la riera d'Alforja | Berta Ruiz

L'Ajuntament ja té encomanada una nova barana pel nou pont de l'antiga N-340. L'actual barana, força criticada des que es va obrir al trànsit aquesta zona ja que dificulta la visibilitat dels vehicles, serà substituïda tan bon punt es disposi de la nova. Posteriorment, des de l'equip de govern s'hauran de donar les explicacions relatives al cost que hagi suposat aquesta modificació, tal com es va acordar en la moció presentada per l'Assemblea de Cambrils i aprovada en el darrer ple amb el suport de tots els grups polítics.

Aquesta moció, a part de fer esment de les baranes "opaques a la visió del cotxe que ve de l'esquerra per damunt del pont", també feia esment a diferents problemàtiques detectades pel que fa a la circulació de vehicles i vianants en aquesta zona. En aquest sentit, des de l'Ajuntament han confirmat a revistacambrils.cat que des d'Aparcam i des de la Policia Local s'estan estudiant diverses possibilitats per millorar les interseccions, però encara no hi ha res en concret. De moment s'està estudiant com solucionar les problemàtiques detectades.

Obra inacabada

El regidor de Serveis, Antonio Laguna, va precisar en el decurs del darrer ple que aquesta obra de remodelació d'aquest espai encara no està acabada, "per la part de llevant s'ha de convertir en passeig. S'ha de condicionar aquest espai quan s'urbanitzi la zona de l'Hort del Moretó. L'obra quedarà bé quan estigui completament enllestida"

Comenta aquest article