Ajustadíssima victòria del CFS Laguna a la pista de l'Hospitalet de l'Infant

Imatge d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'un partit del Laguna aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana, grup 3

CD L'Hospitalet de l'Infant 7 - CFS Laguna 8

Ajustadíssima victòria del CFS Laguna a la pista del CD L'Hospitalet de l'Infant –penúltim classificat–, en un partit amb un constant intercanvi de gols d'uns i altres i molta igualtat en el marcador durant tot l'enfrontament. En el minut 6, el Laguna es va avançar en el marcador mitjançant Fabián, però immediatament després, els locals feien l'empat. Cinc minuts més tard, Alejandro Sánchez marcava el segon gol per a l'equip cambrilenc, mentre que Pujol anotava el tercer. En només un minut, els locals anotaven dos gols consecutius que tornaven a posar l'empat en el marcador. Posteriorment, entre els minuts 14 i 16, el Laguna va transformar tres gols: dos obra de Cózar i un altre d'Isma. Pocs instants abans del descans, l'Hospitalet de l'Infant tornava a ajustar el marcador gràcies a dos gols més, un d'aquests marcat en pròpia porteria pel Laguna, deixant un igualat 5 a 6.

Ja en la segona part va seguir l'intercanvi de gols entre els dos equips. Marc Rosich anotava el setè per a l'equip cambrilenc en el minut 28. En els minuts 30 i 35, l'equip local marcava dos gols que situaven l'empat, 7 a 7. A falta de tres minuts pel final, es tornava a desfer l'empat en favor del Laguna gràcies a un gol marcat en pròpia porteria per un jugador local. En els darrers instants de joc, els cambrilencs van poder mantenir el mínim avantatge i sumar la segona victòria de la temporada. Amb aquest resultat, el Laguna se situa tercer de la classificació després de dues victòries i un empat en els tres primers partits de lliga.

El proper dissabte 27 d'octubre, a les 16 hores, l'equip rebrà la visita del Tecnovit Alforja –quart classificat del grup–.