Esports

Vela

L'embarcació Arosa XI del CN l'Hospitalet-Vandellòs, guanyadora de la regata Los Roques

Per Redacció

Imatge de la regata de Los Roques
Imatge de la regata de Los Roques | Cedida

El Club Nàutic Cambrils va acollir aquest cap de setmana la 42a regata de creuers Los Roques – Gran Premi Protego Campionat de Catalunya RI – Trofeu RANC. Tot i l’ensurt de dissabte, en què l’embarcació Mondelona I va haver d’abandonar per un problema en el casc que va provocar que s’acabés enfonsant sense haver de lamentar danys personals, la regata es va celebrar amb tota normalitat i va ser un èxit de participació amb 17 embarcacions vingudes de tot Catalunya.

La tradicional travessa de dissabte va portar a les tripulacions fins al Far de Tortosa amb vent de l’Est Nord Est arribant a destí en temps record. La primera embarcació va tornar a Cambrils a les 17.15h i l’última a quarts de nou del vespre. El poc vent de la jornada de diumenge no va impedir finalment que les tripulacions sortissin a mar i poguessin disputar la segona jornada de la regata que va finalitzar amb una primera posició per l’embarcació Arosa XI, de Fernando Garcia del Club Nàutic l’Hospitalet de l’Infant, que va resultar ser la guanyadora del certamen.

L’organització va premiar també a les cinc primeres tripulacions participants. Així doncs la segona posició va ser per l’embarcació Moana de Lluis Jordi Panadès, del Club Nàutic Cambrils i va completar el podi l’embarcació Miriapodo de Lluis Romeu Vallejo del Real Club Náutico de Barcelona. També van resultar premiades les tripulacions reduïdes (només amb dos tripulants) del Salao Tu, de Manuel López del Club Nàutic Salou i en cinquè lloc l’embarcació Ester d’Eduardo de las Heras, del Club Nàutic Tarragona.

Comenta aquest article