Societat

Ensenyament

Lidia Aguilera de l'institut Cambrils és guardonada amb el Premi Extraordinari de Batxillerat

Per Redacció

L'alumna de l'institut Cambrils, Lidia Aguilera, va rebre el Premi Extraordinari de Batxillerat del curs 2017-2018
L'alumna de l'institut Cambrils, Lidia Aguilera, va rebre el Premi Extraordinari de Batxillerat del curs 2017-2018 | Cedida

Lidia Aguilera, alumna de l’Institut Cambrils, va rebre el Premi Extraordinari de Batxillerat del curs 2017-2018 el passat dijous 18 d’octubre al Palau de Pedralbes de Barcelona. Els Premis Extraordinaris de Batxillerat, creats l'any 1999, constitueixen el reconeixement oficial dels mèrits dels alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Els Premis són un reconeixement oficial a l’excel·lència dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya. Els alumnes guardonats van dur a terme unes proves comunes realitzades el passat 26 de juny en diferents centres educatius d’arreu del país. Els premis suposen un estímul per als alumnes i alhora són una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre alumnat, professorat i família.

A l’acte en el qual es van atorgar els Premis Extraordinaris de Batxillerat 2018 a 44 alumnes catalans, acompanyats de les seves famílies, i que va ser presidit pel Conseller d’Ensenyament –Josep Bargalló–, hi van assistir el Director de l’Institut Cambrils, Llorenç Porquer, i el Cap d’Estudis, Òscar Mascarell.

Comenta aquest article