Societat

Aniversari

Una vuitantena de cantaires protagonitzen l'emotiu concert del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí

Aquest era un dels actes centrals de la commemoració dels 50 anys de la Coral Verge del Camí, una extensa programació d'activitats que es ve portant al llarg de tot l'any

Per Lluís Rovira i Barenys

Concert del 50 aniversari de la Coral Verge del Camí, a l'Ermita
Concert del 50 aniversari de la Coral Verge del Camí, a l'Ermita | Lluís Rovira i Barenys

L'Ermita de la Mare de Déu del Camí es va omplir de gom a gom pel concert dels cantaires i excantaires de la Coral Verge del Camí que es va oferir, ahir, un cop acabada la missa de 2/4 de 12. Aquest era un dels actes centrals de la commemoració dels 50 anys de la Coral Verge del Camí, una extensa programació d'activitats que es ve portant al llarg de tot l'any.

El concert d'ahir va aplegar més d'una vuitantena de cantaires que van unir les seves veus per oferir un concert ple d'emoció. Abans del concert, la presidenta de la Coral Verge del Camí, Lídia Utset, va dirigir unes paraules de presentació que van girar al voltant del cinquantenari que se celebra i va recordar que unes 500 persones han participat en la Coral al llarg d'aquests 50 anys. Utset va explicar els actes que s'han anat fent i els que encara s'han de celebrar fins a finals d'any i va recordar un dels fundadors i primer director de la Coral, Àngel Recasens. Utset va recordar que, per aquestes dates i ara fa 50 anys, la Coral feia el seu primer concert. Després del seu parlament, Utset va lliurar una làmina feta per l'artista local Kamal Sultan a l'alcaldessa, Camí Mendoza, que al seu torn va agrair la tasca portada a terme per la Coral durant tots aquests anys. Després d'aquests parlaments, la presidenta de la Coral acompanyada per un dels fundadors de l'entitat, Pere Martí, van fer una ofrena de flors a la Mare de Déu del Camí, al peu de la imatge.

Emotiu concert

Després d'això es va iniciar el concert, que va comptar amb la direcció de Mercè Lara i Núria Ortoneda. Es van interpretar vuit peces i el concert va arribar al seu moment més àlgid amb la interpretació de les darrers tres cançons. Amb el públic dempeus es va interpretar "El cant de la senyera", "Els Segadors" i es va tancar el concert amb els "Goigs de la Mare de Déu del Camí". Un final de concert ple de sentiment i amb el públic entregat. Un cop acabat el concert, els cantaires es van fotografies a les escales de l'Ermita i posteriorment van continuar la festa amb un dinar de germanor.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades