Esports

Futbol

Derrota del Cambrils Unió a casa amb xou arbitral i final accidentat

Una insòlita decisió de l'àrbitre va decantar el partit cap els interessos del Vilanova Geltrú

Per Redacció

Lluita per la pilota entre un jugador del Cambrils Unió i un del Vilanova Geltrú
Lluita per la pilota entre un jugador del Cambrils Unió i un del Vilanova Geltrú | Lluís Rovira i Barenys

Primera Catalana             Grup 2

Cambrils Unió 0 - CF Vilanova Geltrú 1

Partit accidentat el que van disputar el Cambrils Unió i el Vilanova Geltrú en el que l'àrbitre i els seus assistents es van convertir en els protagonistes del partit. El Cambrils Unió i el Vilanova Geltrú mantenien un duel força igualat sense que s'hagués mogut el marcador i en un partit amb molt poques ocasions de gol. Però això es va trencar sobtadament al minut 75 de partit en una jugada en la que l'àrbitre, José Javier Gómez López, va aturar el joc per mostrar targeta groga al jugador cambrilenc Franco ja que sembla ser, li havia fet un comentari. Però, a més, va sancionar aquest incident amb falta contra el Cambrils Unió. En aquest moment el Cambrils Unió sortia del seu camp amb la pilota controlada i no hi havia hagut cap contacte entre cap jugador. Aquesta decisió va exasperar els ànims de la banqueta i l'àrbitre, a instàncies del linier, va començar a expulsar gent. Primer va expulsar l'entrenador Sergi Fernández, que s'exclamava pel que havia vist. A continuació va expulsar el jugador Òscar Morell, que estava a la banqueta i s'havia dirigit al linier recriminant-li el que havien xiulat. Tot seguit va ser el segon entrenador de l'equip Eduardo Franco, que va donar un cop de peu a la tanca i per aquest motiu, també a instància del linier, va ser expulsat. Davant de tot aquest desconcert i del xou arbitral, el Vilanova va treure la falta penjant la pilota a l'àrea cambrilenca que va ser rematada a gol. El Cambrils Unió va treure forces per pressionar el seu rival i dominar la resta del partit però la falta d'encert rematador va fer que el marcador ja no es tornés a moure.

El final del partit va ser força accidentat amb insults i retrets a l'àrbitre, que a l'acte del partit va fer constar l'actitud i els insults del president del Cambrils Unió a peu del camp. L'àrbitre també va identificar un parell de jugadors del Cambrils Unió que no havien jugat i dels que diu que van proferir insults a la tripleta arbitral un cop acabat el partit. El president del Cambrils Unió, al seu torn, també va explicar, després de tot aquest enrenou, que l'àrbitre li havia donat una empenta a ell. Finalment, l'àrbitre va fer un annexe a l'acta fent constar els insults i amenaces rebuts a la porta del vestidor, al finalitzar el partit, per part del delegat de l'equip Juan Carlos Caballero. Tot plegat es va acabar amb la presència de la força pública que va acompanyar els col·legiats fins la sortida del camp. Caldrà estar ben atents, aquesta setmana, a la resolució federativa després de totes aquestes incidències.

El Cambrils Unió continua com a cuer del grup sense que encara conegui la victòria. Aquest proper diumenge al matí jugarà el seu proper partit al camp del Sant Ildefons, a Cornellà.

 

Comenta aquest article