Societat

Reconeixement

L'Associació Cultural Revista Cambrils rebrà un reconeixement de la Generalitat en el marc de l'Any Fabra

L'acte es farà aquest proper dimarts a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya on el rebrà juntament amb les 214 entitats que formen part del Cens d'entitats de foment de la llengua catalana

Per Redacció

Logo de revistacambrils.cat
Logo de revistacambrils.cat | Cedida

L'Associació Cultural Revista Cambrils, l'entitat editora del mensual Revista Cambrils i del diari digital revistacambrils.cat, rebrà un reconeixement de la Generalitat, aquest proper dimarts 23 d'octubre en el marc de la commemoració de l'Any Fabra. Aquest reconeixement l'ha decidit el jurat dels Premis Pompeu Fabra que enguany arriben a la seva setena edició i l'Associació Cultural Revista Cambrils el rebrà per estar inclosa en el Cens de foment de la llengua catalana, juntament amb les més de 200 entitats que en formen part. El lliurament es farà en un acte que se celebrarà a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya i serà presidit per la consellera de Cultura, Laura Borràs.

214 entitats agrupades al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana

El Cens d'entitats de foment de la llengua catalana agrupa entitats privades sense finalitat de lucre, organitzacions sindicals i empresarials, col·legis professionals i altres corporacions de dret públic que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d'actuació. S'entén per foment de la llengua catalana la realització d'activitats que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l'ús entre la població en general o en col·lectius concrets. Formen part del Cens d'entitats de foment de la llengua catalana 214 entitats de tota mena entre les que hi ha sindicats com l'UGT o la Unió Sindical Obrera de Catalunya; entitats de tipus cultural com Òmnium o bé el Centre de Lectura de Reus o la Fundació Lluís Carulla; esportives com el Reus Deportiu, el Club Natació Reus Ploms o la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, entre d'altres.

Comenta aquest article