Societat

Formació

Alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer reben els diplomes d'anglès de la Universitat de Cambridge

Per Redacció

Foto de grup dels alumnes que van obtenir els seus diplomes de la Universitat de Cambridge
Foto de grup dels alumnes que van obtenir els seus diplomes de la Universitat de Cambridge | Cedida

Una vuitantena d’alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer van recollir, aquest passat dilluns, els seus diplomes acreditatius del nivell d’anglès dels exàmens que realitza al centre la Universitat de Cambridge. L’acte de lliurament de diplomes va tenir lloc al teatre de l’edifici La Salle del centre. En total es van lliurar 17 diplomes de nivell Movers, 12 diplomes de nivell Flyers, 22 diplomes de nivell KET (Key English Test) i 30 diplomes més de nivell PET (Preliminary English Test).

A partir de quart de primària, tot l’alumnat de l’escola té la possibilitat de presentar-se als exàmens de Cambridge per acreditar el seu nivell d’anglès. A primària s’ofereixen el nivell de Movers i Flyers. Els primers acostumen a ser alumnes de 4t i 5è (en funció del nivell), mentre que els segons són de 5è i 6è. A partir de l’ESO, l’alumnat es pot presentar als nivells KET i PET, que s’estudia a 1r i 2n i a 3r i 4t, respectivament, sempre depenent del nivell de coneixement de la llengua de l’alumnat.

Com a centre examinador, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer va acollir els exàmens el passat mes de maig. L’alumnat va haver de superar proves de gramàtica, redacció, expressió oral i comprensió auditiva. Totes aquestes proves són enviades a la Universitat de Cambridge, on són avaluades pel seu professorat.

L’acte de lliurament de diplomes va comptar amb la presència del president del Patronat de la Fundació privada del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer –Francesc Recasens–, la direcció del centre –Pili Bas–, les professores d’anglès del centre Eulàlia Cedoó, Esperanza Miguel i Pam Burton, i bona part de l’alumnat participant en la iniciativa acompanyats de les seves famílies. En acabar l’acte de lliurament, els participants van realitzar la fotografia de grup i l’escola va oferir un aperitiu a les famílies.

Comenta aquest article