Informació general

Queixes

Es constitueix la Plataforma d'Afectats per l'Scream Night Park del Parc Samà

Segons un comunicat que ha emès aquesta Plataforma, s'ha constituït per a mostrar "el nostre desacord amb el desenvolupament del parc els dies 12 i 13 d'octubre. Segons la nostra versió va ser una visita decebedora i nefasta"

Per Redacció

Alguns dels personatges del Scream Night Park, el dia de la presentació
Alguns dels personatges del Scream Night Park, el dia de la presentació | Lluís Rovira i Barenys

L'estrena de les Scream Nights Park al Parc Samà, aquesta setmana passada, no va ser gaire plàcida. Una part del nombrós públic que va acudir a la cita de terror en les seves primeres nits no va quedar del tot satisfet del que es va trobar i de seguida en va deixar constància en forma de moltes queixes a través de les xarxes socials. Una part d'aquest públic ha anat una mica més enllà i ha constituït una Plataforma d'Afectats per Scream Night i han creat una perfil al facebook per exposar les seves queixes. Segons un comunicat que ha emès aquesta Plataforma, s'ha constituït per a mostrar "el nostre desacord amb el desenvolupament del parc els dies 12 i 13 d'octubre. Segons la nostra versió va ser una visita decebedora i nefasta. Cues llargues, un tracte dolent, cases de terror sense gairebé cap actor i preus abusius van ser algunes de les coses que ens vam trobar els visitants a Scream Night Park. Ens vam trobar amb cases del terror amb tres actors i alguns et contestaven de males maneres. A això s'hi han d'afegir cues de més de dues hores en segons quins espais i les atraccions de pagament totalment depriments pels cinc euros que valien".

Des de la Plataforma es queixen que l'organització "s'ha limitat a penjar un post en les xarxes socials explicant que prenen nota de les nostres crítiques i que treballen per a millorar. Llavors els "estafats" ens preguntem si hem estat els conillets d'índies aquests primers dies ja que realment ens dóna aquesta sensació".

El comunicat d'aquesta Plataforma afegeix que "a tot aquest despropòsit s'hi ha d'afegir el preu del menjar. Per si no fossin suficients els 30 euros del preu de l'entrada ens vam trobar amb hot dogs a sis euros, hamburgueses a 7 euros i menús amb patates i beguda a 14 euros". A més, diuen, "el menjar es va acabar als voltants de les 10 de la nit del divendres 12 d'octubre". Finalment, en el comunicat s'explica que "la Plataforma neix amb la intenció de poder deixar les opinions dels afectats sobre Screams Night Park de forma pública ja que els organitzadors es dediquen a bloquejar a la gent que parla malament d'ells a Facebook i Instagram i esborra els comentaris dolents per tal que tot sembli molt bonic".

Comenta aquest article