Societat

Castells

Tercer 3 de 7 de la temporada en una gran diada castellera dels Xiquets de Cambrils

Aquest passat diumenge 14 d'octubre es va celebrar la diada castellera de la Fira del Vi al Parc del Pescador en la que també hi van participar els Torraires de Montblanc i els Castellers d'Altafulla

Per Alejandro Balaguer

Pilars de comiat a la diada castellera de la Fira del Vi
Pilars de comiat a la diada castellera de la Fira del Vi | Lluís Rovira i Barenys

Aquest passat diumenge 14 d'octubre es va celebrar la diada castellera de la Fira del Vi al Parc del Pescador. Els Xiquets de Cambrils s'havien plantejat fer una diada de màxims on portar els millors castells que havien assolit fins ara i van aconseguir descarregar el tercer 3 de 7 de la temporada. Els de la camisa bordeus van obrir la diada amb el 2 de 6, el 12è que completen aquest any. A continuació, van apostar per una estructura de 4 de 6 amb els segons i els quarts d'un futur 4 de 7 que esperen estrenar a final de temporada. A la tercera ronda va arribar el castell més important de l'actuació, el 3 de 7. El castell es va carregar sense dificultats però un cop feta l'aleta es va haver de treballar per aconseguir descarregar-lo. A la ronda de pilars van sumar un nou pilar de 5, el tercer de la temporada. Van finalitzar la diada amb un pilar de 4 de comiat, completant d'aquesta manera una de les millors diades des de la refundació.

La diada també va comptar amb la presència dels Torraires de Montblanc i els Castellers d'Alfatulla. Els de la Conca de Barberà i els del Tarragonès van completar la mateixa actuació i van descarregar el 3 de 6, el 3 de 6 amb l'agulla, el 4 de 6 i van finalitzar la diada amb un pilar de 4.

La propera diada pels cambrilencs serà aquest diumenge 21 d'octubre a les 12 hores a la plaça Josep Tarradellas de Gavà juntament els Castellers de Gavà i els Castellers de Sant Adrià. 

Comenta aquest article

Galeries relacionades