Victòria a domicili del CB Cambrils a la pista del CB Els Monjos

Jordi Joanpere, entrenador del CB Cambrils, dóna instruccions als jugadors
Jordi Joanpere, entrenador del CB Cambrils, dóna instruccions als jugadors | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana                  Grup 8

CB Els Monjos B 59 - CB Cambrils 76

CB Cambrils: Àlex Rodríguez (23), Rubén Molina (2), Marc Torrente (9), Oscar Font (9), Pere Tost (16) – 5 inicial – Antonio Cañete (2), Ramon París (1), Andreu Febrer (4), Oscar Lázaro (10). 2 triples (Rodríguez, Torrente). 10/16 tirs lliures. 14 faltes personals. Sense eliminats. Parcials: 15-24 / 30-40 / 47-56 / 59-76

Primer desplaçament de la temporada i que es va saldar amb victòria cambrilenca. Des del principi del partit el Cambrils va sortir amb la intenció de dominar el partit, cosa que va aconseguir posant un ritme alt i amb cistelles de contraatac. Des del primer minut es va posar per davant en el marcador, cosa que va seguir fent fins el final. En defensa, els jugadors del Cambrils no van permetre anotar cistelles amb facilitat, i en el minut 9 el marcador ja reflectia una diferència de 12 punts (10-22).En el segon quart, certa relaxació dels jugadors del Cambrils, junt a un augment de la punteria dels jugadors dels Monjos, va fer que la diferència baixés fins als 4 punts (26-30) en el minut 16. Un últim esforç final, recuperant 3 pilotes seguides, va fer augmentar la diferència fins els 10 punts al descans (30-40).

Després del descans, el Cambrils va tornar a sortir molt connectat en el partit, especialment en defensa, i va posar un màxim avantatge de 14 punts en el marcador al minut 22 (32-46). En aquest moment, va arribar una mica de relaxació per part cambrilenca, i els jugadors dels Monjos van pujar línies i intensitat per a retallar la diferència i ho van aconseguir col·locant-se a 2 punts en el minut 26 (46-48). En aquest moment, per a trencar el partit, el Cambrils va plantejar una defensa zonal agressiva. Amb aquesta defensa, el Monjos es va col·lapsar en atac i el Cambrils va tornar a agafar confiança en atac i en defensa, i la diferència va tornar a augmentar per part cambrilenca, fins als 17 punts finals (59-76), que va ser la màxima del partit.

Aquest proper diumenge, el CB Cambrils juga a casa davant el Ploms Salle Reus B.