Una victòria i una derrota del CB Cambrils femení en l'inici de la lliga

El CB cambrils femení, en un partit de la temporada passada
El CB cambrils femení, en un partit de la temporada passada | Lluís Rovira i Barenys

El CB Cambrils sènior femení afronta una nova temporada a la Tercera Catalana amb la base de l'equip de la temporada anterior. Continuen a l'equip Marta Amorós, Ingrid Parés, Montserrat Hernández, Raquel Urbano, Mireia Górriz, Anna Otal i Maria Ferrús. Són baixa respecte la temporada anterior, Carla Blanco, Meritxell Rodríguez i Carla Cramper mentre que en l'apartat d'altes cal apuntar el retorn de Mar Andreu, procedent del CB Valls, i les incorporacions de Patrícia Fernández, Laia Nieto i Marta González. L'entrenador de l'equip és Miquel Farran, que procedeix del Pare Manyanet.

Una derrota i una victòria en els dos partits disputats

CB Selva 53 - CB Cambrils 38  (29 de setembre)

CB Cantaires Tortosa 34 - CB Cambrils 66 (6 d'octubre)

El CB Cambrils es va estrenar amb derrota al camp del CB Selva en un partit en el que l'equip local es va posar de seguida per davant en el marcador, des del primer quart, i va mantenir una còmoda distància en el marcador durant tot el partit.

En el segon partit de la temporada, a Tortosa al camp del Cantaires, el CB cambrils va aconseguir una important victòria en un partit que ràpidament es va posar de cara gràcies al parcial de sortida de 0 a 10 que es va fonamentar en l'agressivitat defensiva de les jugadores cambrilenques. Abans del descans les cambrilenques es van relaxar però a la segona meitat del partit es va recuperar la intensitat i es van eixamplar encara més les diferències.

El partit que s'havia de jugar aquest darrer cap de setmana, a casa i contra el Ploms Salle Reus B, ha quedat ajornat fins el mes de gener de 2019. Aquest proper cap de setmana els cambrilenques jugaran a la pista d'un dels equips favorits del grup, el CB Àguiles de Santa Coloma de Queralt.