Futbol sala

Contundent victòria del Mediterrani a la pista de l'Alcoletge

Albert Chàfer controla la pilota en una imatge del partit de la setmana passada
Albert Chàfer controla la pilota en una imatge del partit de la setmana passada | Lluís Rovira i Barenys

Divisió d'Honor Catalana                  Grup 3

Alcoletge CFS 1 - CFS Mediterrani 6

Després d'un viatge molt entretingut, el Mediterrani arribava al pavelló de l'Alcoletge, aquest passat diumenge al matí, a escassos 10 minuts de l'inici del partit. Amb presses començava el matx, i ho feia amb clar domini visitant i amb l'equip local tancat a la seva pista, esperant sortir a la contra. Al minut 10, el capità cambrilenc Fran obria la llauna, amb una bona finalització. Dos gols més del Marc Brull situaven el 0-3 al marcador al descans.

A la segona part, tot va començar al revés del que s'havia plantejat al vestidor amb un gol matiner de l'Alcoletge i uns minuts on l'equip local va pressionar de valent, arribant amb perill a la porteria defensada per Pep. Però tres gols més de Fran van donar tranquil·litat al joc dels cambrilencs, que un cop disputats els dos primers partits de competició se situen en quart lloc a la classificació, i més a prop de l'objectiu final. Aquest proper dissabte, el Mediterrani juga a casa davant el FS Baró de Maials.