Esports

Vela

Cap de setmana d’èxits de l’equip de regates del Club Nàutic Cambrils

Per Redacció

Alícia Fras i Maria González, en plena competició
Alícia Fras i Maria González, en plena competició | Cedida

L’equip de regates del Club Nàutic Cambrils ha aconseguit aquest cap de setmana situar-se en els pòdiums de totes  les competicions en les que ha participat i amb excel·lents resultats. Les regatistes, Alicia Fras i María González, van guanyar aquest passat diumenge, la Copa d’Espanya en la modalitat de 29er, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la badia de Portmany sota organització del Club Nàutic Sant Antoni. La competició es va realitzar després d’un cap de setmana marcat per intenses ratxes de vent que en alguns moments va fer perillar la continuïtat de la prova.

Una altre dels èxits destacables del cap de setmana ha estat també femení i de la mà de Carla i Marta Munté que han participat, aquesta darrera setmana, a la Copa d’Espanya de 49er FX celebrada a Villagarcia de Arousa, finalitzant en la tercera posició del podi. Les regatistes del Club van iniciar el campionat amb molt bones sensacions. Durant la primera jornada es van col·locar primeres després de fer quatre primers. El campionat va finalitzar amb una tercera posició en el pòdium per les regatistes del Club que segueixen sumant bons resultats a la seva trajectòria.


També grans resultats a la categoria Finn Master. El regatista del Club Nàutic Cambrils, David Terol, s’ha proclamat aquest cap de setmana, Màster d’aquesta categoria al campionat celebrat a Hondarribia. Al campionat hi van participar prop de mig centenar de regatistes vinguts d’arreu de l’Estat, França i Portugal.


I finalment, també resultats immillorables de l’equip de regates de Creuer del Club Nàutic Cambrils que ha participat, aquest cap de setmana, en la Regata Rei en Jaume organitzada pel Club Nàutic Salou. La regata va finalitzar amb una primera posició per l’embarcació Mondelona II, un segon lloc per l’embarcació Bonadventure i una tercera posició per Lo Diabló (1er Promo), també del Club Nàutic Cambrils. Cal destacar també la sisena posició del Serenity (3er Promo).

Cal destacar que l’equip de regates de Creuer del Club clourà la temporada 2018 aquest proper cap de setmana amb la celebració de la regata Los Roques Gran Premi Protego que en aquesta edició inclourà un Desafiament Interclubs en el que es convida a la flota veïna del Port de Torredembarra i del Reial Club Nàutic de Tarragona a participar en el repte.

Equips de regates de creuers del Club Nàutic a la regata Rei en Jaume / Foto: cedida

 

Comenta aquest article