Recull

Filets amb salsa de paté d’ànec



Pili Martínez
Ingredients

• 4 filets de porc d’uns 200 grams cadascun
• 100 g de paté d’ànec
• 1 copa de xerès
• 1 got de brou de carn
• 1 got de crema de llet
• 75 g de mantega
• 1 ceba
• Un polsim de pebre negre
• Sal
• Una tòfona (opcional)

Preparació

Pelarem i picarem la ceba molt fina. En una paella fondrem una mica de mantega i fregirem la ceba a foc lent durant uns cinc minuts. Després hi afegirem el xerès i el brou de carn i deixarem que es consumeixi a foc viu. Hi afegirem la meitat del paté i la crema de llet i ho deixarem coure sense deixar de remoure, a foc lent, durant tres minuts. Després passarem la salsa per un colador i la reservarem calenta. A continució fondrem la resta de mantega en una paella i fregirem la carn tres minuts per cada costat, amb una mica de pebre negre i sal. Finalment emplatarem els filets amb la salsa i ho decorarem amb la resta de paté, i, opcionalment, amb unes làmines de tòfona.

Comenta aquest article